Slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever.

Herregud, var ska jag börja. Allt som hänt sedan senast vi hörde är galet, på riktigt helt utom denna värld-galet. Jag är så sjukt tacksam för precis allt och de senaste veckorna har nog varit de lyckligaste i mitt liv. Så vad har då hänt? Ja, det lovar jag att verkligen berätta. Vi får nog ta en sak i taget för än tänker jag att jag inte ens lyckats skapa ordning i mitt eget huvud och att det kommer göras i takt med att jag berättar här. 
 
 
 
Detta har hänt...
▲ Jag har tagit studenten
▲ Jag och Dani har sett One Direction på Friends Arena
▲ Jag och min familj tillbringade nio helt awesome dagar i New York
▲ Jag, Julia, Julia och Liv har varit volontärer på Bråvalla 
 
 
Där har ni min lilla happning-lista. Alltså alla detta ovan PLUS massa roliga planer till de kommande veckorna... Livet efter studenten känns plötsligt inte alls jobbigt, just nu har jag helt ärligt the time of my life. Just nu har jag precis börjat med alla fotografier, det är många foton som ska in på externa minnen, redigeras och sånt. Men åh vad kul det ska bli. 
 
Hoppas ni har det aldelles fantastiskt! 
Dagbok., Fotografier., Listor. | | En kommentar |

Om att måla på lakan.

I måndags skulle vi i klassen måla de lakan som ska sitta på vårt flak imorgon (IMORGON?!). Jag och Pau möttes tidigare vid IKEA för att köpa lakan. Vid kassan såg jag en så himla underlig sak som jag fortfarande inte kan sluta fundera över. Några kassor bort var det några som köpte sjutton stycken extrasängar, alltså såna där i metall med en randig madrass... Vad skulle de ha dem till undrar jag? Okej att man har kanske två tre sådana sängar hemma för gäster, men det är inte troligt att ha sjutton gäster och bara ha såna sängar, jag menar var får alla plats?? Och om det var till ett kollo till exempel tycker jag det är konstigt att köpa såna sängar istället för typ våningsängar, det är ju liksom inte världens mest sköna sängar... Okej, jag kanske tar detta lite för långt, men vill så gärna veta varför de köpte SJUTTON stycken?!
 
I alla fall, vi svängde förbi Skärholmen för att köpa tygfärg och sedan begav vi oss till skolan för att möta de andra. Vi skulle måla måla måla!
 
 
Det första lakanet som påbörjades var Google-lakanet. Det står alltså Google på det och under är det som en sökruta där det står min klass, NF11, och under har vi skrivit saker som är "vår klass" hehe... Åh det blev så fint!
 
 
På ett annat står det NaturForskare och sedan allas namn. 
 
 
 
Alla jobbade så himla bra!! 
 
 
"Inget är hetare än en naurvetare".
 
 
Jag, Julia och Julia tog lunchpaus precis innan matsalen skulle stänga och sedan tog vi med bananer till alla som målade, det blev ganska många.
 
 
Vi höll på från typ 12 till 17, slår vad om att alla hade mer eller mindre solsting när vi kom hem... Förresten är det absolut inte hela klassen på bilden, en hel bunt andra var och köpte massor av öl till flaket. Alltså oj vad de fick jobba, massor av olika affärer åkte de till för att ölen var ju slut på många ställen. Tur att de hade bil tänker jag, okej det hade inte gått annars eftersom vi nu har 60 flak öl... Det är så sjukt mycket haha. PEPP.
 
 
 
 
Så sjukt att nästa gång jag är vid skolan är det studentdag........ Va?! Usch jag börjar bli så sjukt nervös. Nora, jag förstår precis hur du kände igår.
 
 
När vi skulle ta bort lakanen hade färgen såklart torkat, men det hade blivit spår av vår text på asfalten. Så vackert alltså! Nu finns alla lakan hemma hos mig och det enda som ska fixas med dem inför imorgon är att strycka vissa. Och sedan ska jag skriva ytterligare en to do-lista så att jag absolut inte glömmer något (lakanen!!) imorgon... Ha det fint!
Dagbok., Fotografier. | | 3 kommentarer |

Natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö.

Jag andas, äter och sover studenten just nu, jag LEVER studenten. Det är det enda som snurrar i mitt huvud och på ett sätt blir jag trött på det eftersom det är det enda jag skriver om här. Men som sagt, för ett litet tag är det vad allt handlar om, det är så det ska vara. 
 
 
Och idag har varit en så galet fullspäckad dag. Lite innan elva mötte jag Casper och Hanna vid Skanstull, vi promenerade till Bernadottegymnasiet för att se Johannas utspring. Åh vad pepp jag blev, alla var så glada, både studenterna och allas familjer. Det är först nu jag börjar förstå att JAG tar studenten om två dagar?! Fast nu när jag skriver det här är ju klockan nästan över tolv så jag tar praktiskt taget studenten imorgon! En tanke jag inte vänjer mig vid. I alla fall, efter utspringet letade vi upp Johanna och kramades och grattade. Sedan var det dags för mig att springa runt halva stan för att bocka av saker på min aldelles för långa att göra-lista jag har. Klockan tre var jag i Huddinge och mötte återigen upp Casper och Hanna för att gå på Johannas mottagning! Vi satt i solen, åt supergod mat, (brände oss), drack jordgubbsvin och pratade om allt möjligt. Så bra!! Dagens andra mottagning var hos Alice, jag blev hämtad med bil av min familj, vi hämtade upp Nora och sedan begav vi oss mot Brottby! Väl där blev det kramkalas, vi åt återigen god mat och hade det så mysigt. Efter allt spring tidigare under dagen kände jag verkligen hur tröttheten började komma ikapp mig, och jag menar detta var inte ens min egen studentdag... 
 
 
Nu är vi hemma och jag ska se ett avsnitt Orange is the new black vilket förövrigt kan vara den bästa serien i världshistorien. Nej men seriöst, SE DEN. Sen ska jag sova, åh så skönt. Imorgon väntar massa städning och fix inför torsdagens mottagning och sedan tar ju Nora studenten och det ska ju firas!! Jag är så uppe i varv nu att jag vet inte vad, men det är underbart. 
Ha det fint!
 
 
P.S. Note to self: fota mer mer mer!! D.S.
fotografier: weheartit
Dagbok. | | Kommentera |
Upp