Sista söndagen i november.

 
 
 
Imorgon är det ny vecka och december. Även tio dagar till antagningsbeskedet för högskolan kommer... Okej jag ska sluta tjata om det, men jag vill bara veta så jag har något att förhålla mig till liksom. Min kväll har inte varit på topp men nu känns det bättre. Att dricka en kopp te brukar nästan alltid lösa lite i alla fall så ni kan ju gissa vad jag gör i skrivande stund, och så lyssnar jag på min lugna spellista på spotify som jag tycker så mycket om. 
 
Igår beställde jag två ljusslingor. LED-lampor förstås, lång hållbarhet och energisnåla och så blir de inte varma. Tror de blir perfekta att pynta mitt rum med. Mysig belysning är nog det jag tänker mest på i mitt rum. Det och att ha det städat. Det spär verkligen på både ångest och stress om något av de två är fel, jag vet inte vad det är men det är så det känns. Tänker också lite på hur många ljusslingor ett litet sovrum klarar av... Hehe. Den dagen jag bor större kommer vara en dröm för mitt mysbelysningsbegär. Ha det fint. ♡
Dagbok., Fotografier. | | 2 kommentarer |

Första advent och lite mer bokprat.

 
 
 
Det är första advent!!!
 
Förstår verkligen inte hur tiden kan gå så snabbt. Men nu är äntligen månaden av jul här och jag är så så så pepp på allt vad det innebär. Idag ska jag försöka hitta ett julté, närmare bestämt Icas egna, det är min favorit. Igår lånade jag en ny bok som jag velat läsa ett tag, In i labyrinten av Sigge Eklund. Alex&Sigges podcast är en av de poddar jag lyssnar mest på och Sigge verkar så himla bra, därför är jag extremt nyfiken på den här boken. Tycker om omlaget massor och även de första sidorna jag hunnit läsa.
Är det någon av er som läs In i labyrinten? 
Böcker., Dagbok., Fotografier. | | Kommentera |

Om böcker och Det handlar om dig.

 
 
Jag är inne i en läsperiod delux just nu och det känns så himla kul. Älskar när jag har såna perioder. Har ni några den här måste du verkligen läsa-tips jag kan skriva på min boklista? På kö står bland annat en, vad det verkar som, megajulig bok vid namn I heart christmas och sedan The kite runner. I veckan har jag läst ut två böcker, ganska ovanligt ändå för jag är inte världens mest snabbläsa person.
 
 
En av böckerna jag läste var Sandra Beijers Det handlar om dig, som jag velat läsa ett bra tag. Och jag blev verkligen fast, tyckte om den massor! En slängs direkt in i tonårsförälskerser med allt vad det innebär och boken fick mig verkligen att känna med huvudkaraktären. Glädje, kärlek, ilska, sorg, allt. 
 
 
Här är två av mina favoritstycken ur Det handlar om dig: 
 
Jag vill skrika att det är samma jävla måne men jag vågar inte. Det dunkar och slår innanför bröstkorgen och jag måste gå till toaletten och skölja ansiktet med kallt vatten.Vill allra helst banka huvudet mot kaklet tills allt spricker upp och någon måste ringa 112 och du följer mig till sjukhuset och stannar tills jag dör och håller tal på min begravning och ångrar allt, men det går inte.
 
- I alla fall, säger hon och tittar upp, så sa han att han aldrig känt för någon som han kände för mig.
Och då skrattar jag. Först svagt och inifrån men sedan högre, med magen och halsen och näsan spiller ut öl på golvet, måste hålla mig för bröstet. Hon iakttar med sina stora rådjursögon och munnen halvt öppen. När jag lyckats samla ihop orden säger jag: 
- Men vilken tur för dig.
Sedan vänder jag mig om och går därifrån. Hittar mina vänner, dansar i vardagsrummet med stängda ögon och kysser någon pojke som säger att han heter Tim.
Böcker., Fotografier., Tips. | | En kommentar |
Upp