Tisdagslyx.

Igår hade jag en ytterst eminent tisdagskväll, så som fler vardagskvällar borde se ut. Efter en jobbdag tog jag pendeltåget för att byta till tvärbanan för att komma fram till Liljeholmen, där jag skulle träffa Alice och Nora. En sak som var så himla komisk var att vi skulle ses kl.18, men alla tre var framme redan en halvtimme tidigare. Träffades vi en halvtimme tidigare tro? Nej, alla tre befinner sig på tre olika platser för att fördriva den där förtidiga halvtimmen. Haha, underbart. Middagsingredienser inhandlades i alla fall och sen fulsprangs det för att hinna med tunnelbanan hem till Nora. 
 
 
Vi skulle laga potatis och purjolökssoppa, där såklart p-p-p-purjo behövs (med eller utan ögon). Allt i affären var förövrigt sjukt oproportionerligt, liksom purjon var världens största, vi köpte en gigantisk avokado, zucchinin var miniliten och ni vet sådana där glasflaskor med smoothie, Frosh tror jag de heter, fanns som megastor. Ah ni förstår, konstigt. 
 
 
En förebild.
 
 
 
Avokado som förövrigt typ är bästa grönsaken. Är avokado en grönsak förresten? Känns knäppt men jag vet verkligen inte vad det annars skulle kunna vara. Ett bär?? Nje.
 
 
 
Och så äntligen äntligen var vårt mästerverk till vardagsmiddag klar!
 
 
Juste, vi gjorde ju varma mackor till, med tomat och ost som kanske syns... Mm-mm-mm. 
 
 
Våra diskussioner var som vanligt bäst, om ni bara visste hur kloka och bäst dessa två är! Såklart spårade allt ju senare och en aning tröttare vi blev. Ja, spårade som i skrattattacker och ritade ugglor i Noblesse-choklad. Fint liksom. En helt vanlig tisdagskväll. Mer sånt tack!!
Dagbok., Fotografier., Mat & gott. | |
Upp