en gul regnjacka

 
Saker som är: 
Har en ny gul och fin regnjacka, kanske året bästa köp om jag ska vara ärlig. Mer nyheter på den materiella fronten är en klänning och en ny dagbok. Fullt logiska saker det med. Lyssnar på poddar lyssnar på musik skapar spellistor när jag får feeling och snart börjar skolan igen. Livet är faktiskt väldigt fint men jag är dålig på att vara själv sent på kvällen för jag tänker för mycket då. Snart är min bok utläst och det finns något så ortoligt tillfredställande i det likväl som att finna nya kreativa utlopp som ännu ej är upptäckta. NYSTART, det pirrar när jag tänker på det och ibland undrar jag varför det är så men nöjer mig där. Nu ska jag gå ut och springa och jag känner en omåttlig pepp inför det med, och undrar varför, det gäller att passa mig noga. Och så längtar jag ju. Till regn. En gul regnjacka ska ju inte bara hänga och se fin ut.
Genom mobilkameran., Skrivet. | | Kommentera |

S Ö D E R Å S E N

 
I tisdags åkte jag och Mattias till Söderåsen som är en nationalpark här i Skåne. Ungefär en timme från Malmö med bil, hur bra? För det var kanske världens finaste ställe, helt galet fin natur. Och något av det bästa jag vet, utsikter. Att stå högt upp med världens utsikt är bara för mäktigt. Jag hade med min kamera och försökte fånga allt det fina på bild, ni ska få se. 
 
 
Eftersom det var mitt i veckan och semestern är slut för de flesta mötte vi inte många där. 
 
 
 
Jag fick berättat för mig av Mattias som var guide (hehe) att Sveriges renaste vatten fanns där. En kunde dricka iskallt vatten från en bäck och det smakade väldans bra.
 
 
Att detta är Sverige, fattar inte??
 
 
Vi hittade den bästa klippkanten att sitta på, det kändes nästan som att flyga för utsikten var natur natur natur. Även bästa stället att ta drömmiga bilder på. Wiho.
 
 
 
 
 
Tänk att åka hit på hösten!! Alla träden i olika färger och höstsolen. 
 
 
Vi hade med oss lunch och det smakade så så gott. Det är något att ge sig ut på äventyr och hitta någon fin plats för matpaus. Älskare. 
 
 
Världsfina Söderåsen! Vi sa hejdå till och åkte sen till Biltema och IKEA för att köpa cykellampor, glas och en matlåda. Typ. Ett äventyr det med, jag tycker om båda två. Hoppas ni har det fint!
Fotografier., LIVSPEPP, Tips. | | En kommentar |

21 augusti = nyår?

Det som är både positivt och negativt med höst är den nystart den innbär för mig. Jag vill så mycket men oftast blir de bara ett stort virrvarr av saker och viljor och tankar att hela jag blir handlingsförlamad. Som att reda ut ett trassligt garnnystan, vart ska en börja? 
 
Innan vi åkte till Amsterdam såg jag "efter Amsterdam" som min nystart. Och så kommer det bli, men kanske inte idag. Igår hade jag min mest känslosamma dag på hela sommaren. Lite av de känslorna finns fortfarande kvar i mig och som vi alla vet, en urladdning kräver sin återhämtning. Lite så ser jag på denna dag, jag tar allt som det kommer. Ikväll ska jag ha det fint på Malmöfestivalen. Höjdpunkten delux är Markus Krunegård, men jag är även pepp på Zara Larsson och Seinabo Sey. 
 
Förövrigt hade vi det helt underbart i Amsterdam. Så fin stad! Jag har massor att visa er och planerar även att klippa ihop en liten resefilm, tänkte att det kunde vara hur kul som helst. Nu tar jag tag i livet för ett slag. Vi hörs!
 
 
 
 
BTW! Läs Tiliabloggen och världens bästa Alice som är vårt nya tillskott i bloggteamet. Fy tusan vad hon skriver fint, så där så att det känns. Dagens tips minsann. KLICKA HÄR.
Dagbok., Genom mobilkameran., Tips. | Amsterdam 2015. | | En kommentar |
Upp