Tvättid.Jag sittet och väntar på att min tvätt ska tvättas klart. Offrade min sovmorgon för det här men det är okej. Allt annat är okej det med. Igår var jag på mindfulnesskurs och i tisdags var jag på en öppen repetition med studentkören. Det sistnämnada gjorde mig så himla glad, det var verkligen RÄTT. 

Ett problem jag tycks ha är att inte kunna hålla kvar de bra känslorna, allting går som en berg-o-dalbana, ena stunden happyclappy för att nästa stund behöva stirra upp i taket för att inte gråta. Varför ska det vara så? När det är bra är det ju så himla bra och fint och allt.  

Kvällstankar, bussaronger och vuxenbestyr.

Att lyssna på en låt och känna en hel våg av känslor nästan dränka en, men inte riktigt. Musik är så otroligt jäkla viktigt och fint och bäst och sorgligt. Det har tagit ett tag nu efter flytten, det har tagit ett tag att hitta tillbaka till min favoritmusik för att det helt enkelt har gjort ont att lyssna på den. Helt enkelt för att jag förknippar den med så mycket annat som inte är här. Egentligen kan jag inte säga att jag blivit ledsen när jag lyssnat på musiken för det har jag inte, lyssnat på den alltså. Jag är rädd att börja sakna och bli ledsen om jag lyssnar, för jag orkar inte med att såna känslor ska ha ett övertag. Det är läskigt att inte känna igen sig själv. 
 
Ventilera ventilera ventilera. 
 
 
Idag hände det här roliga! Vi fick egna bussaronger (så knäppt namn) att ha när vi ska ha praktiska övningar. Min är vit och rosa/rödrandig, jättefin om jag får säga det själv hihi. Och det är ett litet steg mot verkligheten vilket känns så jäkla knäppt men KUL. Nu till det mindre roliga, jag måste diska och dammsuga och sånt där vuxet. Diska framförallt, känns som jag gör det hela hela tiden och jag är en person?! Nä skämt osido, det finns värre saker. Men jag diskar nog imorgon ändå. 
 
Nu: Sista sidorna plugg och sen yoga! Vi hörs!

När saker och ting börjar falla på plats.

Hallå! Kanske kommer jag skriva det här om och om igen men nu börjar bitarna falla på plats. Alltså, att byta stad blev en mycket större omställning än vad jag kunnat tänka mig... Säger jag så här efter en vecka i Malmö, haha! Det har varit några väldigt kämpiga dagar, men så måste de ju få vara ibland. Nu ska jag visa er bilder från veckan!
 
Malmö Stadsbibliotek, alltså wooooow. Blev så himla inspirerad där, sitta och plugga i timmar liksom, det är sånt en vill göra på bibliotek. Speciellt ett sånt som detta.
 
Jag menar, kolla fönstrena!! Älskar sån här arkitektur, när det känns som en är utomhus fast en är inomhus. Och ser ni i högt i tak det är, jämför med människorna och bokhyllorna. Hit kom jag i alla fall i fredags efter skolan då jag slutade tidigt. Skrev ut viktiga papper och sånt där. Och ja, jag försökte plugga men det slutade liksom med att jag satt och lyssnade på sagan om ringen-musik och tittade ut genom fönstret för att få den där dramatiska känslan... Bra det med.
 
Det här är min sovhörna och min ena vägg! Vimplarna är nog mitt bästa köp ever och den nya annanas-planschen med, båda från Lagerhaus. Och annanas-planschen på rea till och med, det gillar en nybliven student. Danis och mitt fotoautomatsfoto får pryda väggen med såklart. Min mini lägis börjar sakta men säkert kännas mer jag och det känns fint.
 
Idag har jag träffat Ida från min klass (är klass det rätta ordet??) och vi hade det jättemysigt med lite titta i affärer, promenad genom Malmö, lunch och massa prat. Sedan sa vi hej då och jag promenerade till Västa hamnen för att kolla in vart Orkanenbiblioteket låg (det största Malmö Högskolabiblioteket) och sedan gick jag till vattnet.
 
Så himlans fint alltså. Idag var det sol och blå himmel och det var solnedgång när jag kom fram. Älskar att se Öresundsbron, vill så gärna åka över till Danmark! Tur att jag bor så nära nu... Jag skulle verkligen vilja bo någonstans närmare vattnet också, om inte nu så i framtiden vart jag än bor. 
 
 
Nu ska jag förbereda lite inför imorgon och sen sooova. Det har hörts en speciell ljudslinga i huset i kanske en halvtimme men nu tror jag hen som spelat har lagt av, eller så har jag tappat hörseln pga så enformig ljudslinga?! Det var inte ens en låt haha. Ha det fint!
Upp