Tvättid.Jag sittet och väntar på att min tvätt ska tvättas klart. Offrade min sovmorgon för det här men det är okej. Allt annat är okej det med. Igår var jag på mindfulnesskurs och i tisdags var jag på en öppen repetition med studentkören. Det sistnämnada gjorde mig så himla glad, det var verkligen RÄTT. 

Ett problem jag tycks ha är att inte kunna hålla kvar de bra känslorna, allting går som en berg-o-dalbana, ena stunden happyclappy för att nästa stund behöva stirra upp i taket för att inte gråta. Varför ska det vara så? När det är bra är det ju så himla bra och fint och allt.  
#1 - - isolde:

Känner igen mig. Framförallt första terminen på universitetet i höstas så var allt så kul och jag tänkte att här kommer jag trivas men varje kväll var det ångest och gråt. Det är lite bättre nu men jag vet inte varför. Önskar att jag hade tips. En sak är att glöm inte det du älskar. Jag läser och tränar igen nu och jag tror det hjälper. Styrkekramar :)

#2 - - Daniella 🌙:

Var i London är det du bor?

Svar: Förmodar att det kanske är Malmö du menar hihi? I såna fall bor jag i Rosengård för tillfället, i ett studenthus! :) Men åh London hade inte varit helt fel det heller...
Frida

#3 - - Emma:

Du verkar så himla ambitiös, love it! :)

Svar: Men åh du <3 Hoppas allt är fint och att nya jobbet känns bra!!! Kram!
Frida

#4 - - johanna:

åh det kan vara så himla överväldigande när allt är nytt. försök att hitta det fina idet lilla så tror jag att du snart kommer vara glad allt oftare. KRAM <3

Svar: det ska jag tänka på, sånt får inte glömmas bort! hoppas du har det fint! kram!!! <3
Frida

#5 - - nora:

<3 du är bäst

Svar: <3333333
Frida

#6 - - Daniella 🌙:

Svar: ursäktar, hade helt fått intrycket av att läsa igenom din blogg snabbt att du bodde här haha!

Svar: Haha åh ingen fara! Det hade varit pretty amazing med London måste jag säga... Men Malmö är bra fint det med! :D
Frida

Upp