Om goda mackor, plugg-o-pepp och bokklubbsboken.

Hej! Det här är min favoritfrukost just nu. Favorit i alla bemärkelser snarare. Hummus, tomat och massa nymalen peppar på gott bröd. Himlen i matväg tror jag närmare bestämt! 

Och så här finner ni nog mig dagar som dessa. Pluggandes, lyssnandes på bra musik. Dessutom har jag gått och blivit förkyld, dum sak! 

Det är med skeptiskt, ganska peppad min jag tänker på dagar med plugg. Mycket skönare att vila av sig en förkylning med bokläsande och serietittande. Min nya favvoserie jag återupptagit tittandet på är New girl, så rolig! 

Och så läser jag vår nuvarande bokklubbsbok! Jag gillar den! Vill läsa fler böcker av Haruki Murakami! 

Nu ska jag fortsätta vila. Idag ska jag, Mattias, Josse, Tara och Johan äta lunch på Surf Shack (SÅ gott) och imorgon är det Valborg. Det kommer bli en kul dag och jag hoppas hoppas hoppas på regnfritt. Ha det så superfint! 

20. En tisdag i april klockan 08.19


Tisdag. Att ställa väckerklockan på 06.00 med tanken att börja 08.15 visade sig bli en lite extra speciell morgon. Insåg att jag börjar ju faktiskt 09.30 vilket gav mig en och en halv timmes extratid. Fantastiskt, så himla bra att komma på det efter en ätit frukost, druckit te (med skummig sojamjölk) och hunnit fixa i ordning sig. Jag är inte ens ironisk, den här morgonen är en dröm!

Igårkväll förberedde jag en chiapudding, så det blev dagens frukost toppat med banan, hallon och pumpafrön. Tror chiapudding är min nya hang up och är så pepp på att testa olika varianter och smaksättningar. Frukost är ju kanske dagens bästa måltid men jag har varken haft peppen eller orken att göra nåt spexigare än typ gröt den senaste tiden. Nu så. 
 
Ha en underbar tisdag!
 
Dagbok., Fotografier., Mat & gott. | | En kommentar |

19. Hemtenta, en promenad och Laakso

Söndag. Fyra bilder från idag, som inneburit en del skrivande på hemtentan som nu är inlämnad. Om lagar handlade den, ganska intressant har jag kommit att tycka men det är ju så himla mycket. Hur många lagar finns det inte? Rätt så klurigt att hitta rätt när en ska svara på frågor och så. Men nu är allt klart och den är inskickad vilket känns himla fint. Imorgon är jag dessutom ledig, underbart. Tänker att dagen kommer innehålla ett träningspass, en tur i några second hand-affärer, bokläsande och så vill jag testa att göra ett pålägg med cashewnötter och koriander bland annat. Helt enkelt en extra helgdag, och det passar mig utmärkt. 
 
Jag hann även med en pluggpauspromenad. En väldigt bra sådan innehållande bra podcast och sköna vindar. Det börjar bli varmare nu känner jag och Malmö är fullt av massa vårblommor! På kvällen blev det klarblåhimmel och en riktigt fin skymningssol. <3 
 
Åh! Jag vill ge er ett musiktips. Laakso, ett band där Markus Krunegård är sångare. Snart släpper de en ny skiva (pepp!) och så finns de ju massa fina gamla låtar. Mitt favoritalbum är Mother am I good looking?, så så så himla bra! Och i maj ska jag och Mattias på deras konsert här i Malmö. Som jag längtar. 
 
Upp