10. Söndag

Efter en vecka som bara sprungit iväg känns det nu väldigt bra att sitta placerad i soffan med tända ljus och regn som smattrar mot fönstret. Söndagsmys utan en minsta gnutta ångest. Kanske beror det på att vi bara har snälla saker i skolan, iförsig en himla knepig B-uppsats, men ändå, en vet liksom vad en kan förvänta sig. Kanske känns allt så fint eftersom jag åker till Stockholm på onsdag. Eller så beror det helt enkelt på att jag och Mattias var på Ikea idag, kanske världens sämsta idé eftersom ca resten av Skåne hade tänkt samma sak. En anledning att uppskatta lugnet här inne just nu. Oj, lät verkligen så himla gammal där. Ser inget fel med det hehe. 
 
Snart borde jag verkligen återgå till mitt artikelläsande. Tur att mitt och Christians ämne är så pass intressant att det inte känns så himla jobbigt att läsa de där artiklarna. Vi ska nämligen skriva vår B-uppsats om hur patienter med Crohn´s sjukdom upplever sin livskvalitet. I korta drag är en B-uppsats en litteraturstudie, vi ska alltså läsa massa forskning om en viss frågeställning vi själva väljer och sedan ska vi på något vänster analysera detta och komma fram till en slutsats och ett svar på vår frågeställning. Något sånt. Teoritermin var det... Tänker mest att det bara är att bita ihop och skriva den här uppsatsen för i höst kommer det med största sannolikhet bli så mycket roligare i och med att vi ska ut på sjukhuset igen. 
 
 Bästa ladda batterierna-myset ovan. Te, blodapelsin och podcast! Mitt favoritte för tillfället (för kvällen hehe, sånt kan ju ändras så snabbt) är ett rött från Kobbs. Så gott! Idag lyssnade jag på en sprillans ny podd dessutom, Elsa och Hannahs podd. Ett tips, jag tyckte den var himla mysig och ett världsbra sällskap till mitt tedrickande och virkande. HÄR kan ni hitta den.
 

09. Massor av ord och om den stundande flytten.

Åh, jag har försökt börja skriva inlägg efter inlägg här i några dagar nu men det går inte bra alls. Antingen känner jag världens flow men sen plötsligt känns allt så fånigt att jag är tvungen att radera all text och logga ut, ibland orkar jag bara inte fortsätta efter en liten paus. Så himla synd men det blir som det blir, är det inte så?
 
Just nu sitter jag och blickar ut mot en fantastisk solnedgång, himlen är en blanding av blå, gul och rosaröd. Alltså betyder det att solen tittade fram idag, och det var nog tur eftersom allt annat har varit trist. Denna tid på året är verkligen inte min kopp te. Jag längtar så otroligt mycket till sol och knoppar på träden. Kanske en sväng till Köpenhamn för att promenera längst fina gator och bara njuuuuta. I solen såklart. 
 
Nästa vecka åker jag till Stockholm för några dagar och jag kom på att det är precis det jag behöver just nu. Komma bort, se något annat, omväxling omväxling omväxling. Det kommer bli fantastiskt och jag ser redan extra mycket fram emot tågresa. Att åka tåg är ju en favoritgrej för mig. 
 
Och kameran då! Jag har tappat fotandet så himla mycket och det är ju synd. Knepigt nog är det fotandet som alltid blir bortprioriterat när det är för mycket annat som snurrar i huvudet. Kanske kan det bli ett vårlöfte, att knäppa lite mer kort?
 
Sista grejen då... Jag ska flytta!! Sista maj går mitt nuvarande hyreskontrakt ut, en bit kvar men våren går ju alltid snabbt. Sedan flyttar jag in hos min vän Linnea! Hon har precis köpt en finfin lägis, en tvåa, och jag ska hyra ett av rummen. Fantastiskt känns det. Med tanke på hur mycket hela den här boendegrejen har tärt på mitt huvud since hur länge som helst så kan jag nästan inte beskriva lättnaden att det kommer bli så himla fint. Äntligen. 
 
Skulle ju bara in för att ropa hej, jag finns fortfarande!
Hoppas allt är fint med er, måndagskram!
Dagbok. | | Kommentera |

08. The Tallest Man On Earth

 
 
 
I fredags var jag, Mattias och Tara på nya Malmö Live för att se The tallest man on earth. Jag är fortfarande mållös, så himla fantastiskt underbar konsert!! Om ni någon gång får chansen att gå och se dem så gör det, tveka inte en sekund. 
 
Vad häftigt det är med mäktiga musikupplevelser. Och jag kallar detta konsertåret, i alla fall första halvan. Krunis, kanske Little Jinder och Håkan är än så länge planerat. Jag är så pepppppp.
 
Genom mobilkameran., LIVSPEPP | | Kommentera |
Upp