Post-tenta

Tentan är skriven, i fredags rättare sagt, och jag tänkte mest meddela att jag lever och att livet känns lite finare igen. Efter veckor av intensivt intensivt plugg, några breakdowns och nästan rimliga mängder kaffe är tentan SKRIVEN. Med detta sagt vet jag såklart än inte resultatet, men hörni det tar vi sen. 


Idag startade den nya kursen, exemansarbetet. Och trots att det finns vissa moment i hela den processen som ligger som en orosklump i magen så tror jag det blir bra ändå. Våren och tiden fram till sommarlov tycks bli fantastiskt fin med massor av besök här i Malmö och sedan ska ju jag en sväng till Berlin. Åh så fint. Prio är dock att bli frisk, mitt halsont släpper inte och jag börjar bli pepp på att springa utomhus ikapp med den skinande solen.

Nu: sova och krya. Ha det fint! 

Dagbok., Genom mobilkameran., LIVSPEPP | | Kommentera |

Bandkollaget

Helgen innan termin 5s största tenta får jag den ondaste sorten av ont i halsen. Fy alltså. Helst av allt vill jag stänga av min hjärna som börjar bli ganska stressad över både tentan och det kommande uppsattsskrivandet. Gillar inte denna känslan. Och att bli sjuk på det, alltså nej nej nej.

Igår var dock en fin dag som fick tankarna att skingras för några timmar, vårstämma med Boelspexarna. Alla nya chefer valdes in och vi åt middag tillsammans, som jag hade varit med och lagat. En typiskt jättemysig eftermiddag och kväll som resulterade i en trött Frida. 

Och tröttheten sitter kvar i kroppen än idag. Nu har jag dock tagit det mogna beslutet att sova någon timme istället för att sitta och gäspa framför mina himla flash-cards. Får liksom ut lika mycket av plugget när jag sover som när jag faktiskt pluggar. Det förklarar ju en del. 

Såna här stunder längtar jag efter jobblivet, känslan av att inte ha något man måste göra när man kommer hem. Den känslan, åh den är underbar. På så sätt längtar jag till i sommar, som kommer innebära en hel del jobb, men samtidigt en hel del lediga förmiddagar och kvällar utan några måsten. Wow, som jag ser fram emot det.

Och bli frisk. Ledighet och att blir frisk ser jag fram emot. 

Dagbok., Genom mobilkameran. | | Kommentera |

vårpromenad minus vår

I lördags var det verkligen jättefint väder här i Malmö. Sol och fint väder hela dagen. Det kanske viktigaste: solen värmde. Det betyder vår. Dessvärre satt jag inomhus och pluggade typ hela dagen och Mattias jobbade. Så i söndags bestämde vi oss för att ta en riktig vårpromenad inklusive fikapaus med medhavd fika. Det var ambitionen i alla fall, drömmar som snart visade sig ouppnåeliga för det var verkligen så. himla. kall. ute. Men! Lite promenerande och lite fotande blev det. Några vår tecken så som vårblommor såg, så lite vår måste det väl vara nu? 
 
Sedan svängde vi förbi Mamö saluhall som öppnade i höstas, massa fint och massa gott, dit vill jag absolut äta någon gång inom snar framtid! Eftersom att fika utomhus inte kändes speciellt lockande cyklade vi hem genom stan och köpte med oss ingredienser till att baka piroger och sen så fikade vi helt enkelt hemma. Så mysigt och väldigt välbehövligt att värma sig inomhus. Men vi hade i alla fall varit ute och andats frisk luft, sånt kan ju vara fint på en söndag. Hej!
 
Dagbok., Fotografier. | | Kommentera |
Upp