03. Årets första ögonblick.

 
På tåget hem till Malmö efter jul och nyår. Världens bästa tågåkar-tid är det på den resan, 4,5 h. En hinner liksom göra allt en vill, läsa, lyssna på musik, lyssna på poddar, sova, titta ut på landskapet och filosofera... Älskart.
 
 
En spegelselfie från stadsbiblioteket efter massa tentaplugg. I Malmö började allvaret med plugg varje dag i en veckas tid. Att gå in i den bubblan tär på en rejält och humöret ligger inte alltid (läs ca aldrig) på topp under den perioden. Att ha turen till fina männsikor runt omkring sig är underbart och hjälper väldans mycket i alla fall. Och en middag med vin mitt i veckan, sånt är ju typiskt bra för att lätta stressade tentahjärtan. 
 
 
En post-tenta-frukost! Åh så mycket tentasnack det blev, slutar med det prick nu. Beskåda ovan allt som gör en helgfrukost värd sitt namn. Surdegsfralla med avocado+philadelphia och ost+tunna gurksivor, blodapelsin (<3), juice och te. Inte en morgon utan te, aldrig.
 
 
I söndags åkte jag och Mattias på utflykt och kikade på vattenfall. Att vi nästan blev kvar på den där parerkeringen pga kombinationen brant backe+lössnö+inte jättebra däck är en annan femma. Dock var backen a piece of cake och på kvällen köpte vi världens godaste glass, chocolate and salted caramel <3333. 
 
 
Och så idag, en ledig sådan. Med tvättid, städning, virking och massa mer. Brödbak hann jag med också! Varför bakar jag inte bröd oftare? Så gott. Skulle dock behöva en degskrapa, en elvisp med degkrokar och en pensel att pensla bröd med för att underlätta det hela en smula. Men hej, det går ju utan med. Vissa bröd fick fänkålsfrön på sig, fint och gott. 
 
Nu: läsa bok! Ha det fint!

Genom mobilkameran., Mat & gott. | |
Upp