04. Fredagstankar

Bild från pinterest.

Jag går nästan sönder av träningsvärk. Att det ens kan göra så här ont är ofattbart. Med en träningspepp som plötsligt kommit tillbaka blir det lätt så, ett pass i onsdags och ett i torsdags. På söndag ska jag på spinning och det ska bli väldigt roligt. Uppskattar verkligen hur kul jag tycker träningen är just nu och förstår hur viktig den är för mig, min vision är att det ska hålla i sig och att jag ska hålla i det. Tror det kan bli himla bra. 

Fredagskväll eller kanske fredagsmys. Eller kanske bara myskväll, jag tycker att alla kvällar förjänar sitt mys oavsett vilken dag det är. Te och musik är ett givet inslag i vilket mys som helst, sedan kan en göra lite hur en vill. Läsa bok, virka, rita, mm. mm. mm. Vilken variation det finns. Just nu är jag inne väldigt mycket på två saker, jag vill påbörja två nya projekt. Virka en filt av mormorsrutor och sticka ett par vantar. Det jobbiga är att vara uppdelad i två städer, då de rätta stickorna jag behöver är i Stockholm medan jag sitter i Malmö... Det får jag lösa i februari. Annars ska jag fundera på vilka färger min filt ska få... Ska kolla runt lite för inspiration! 

Ett superkul besked har jag fått idag, vågar faktiskt inte berätta mer just nu men var bara tvungen att dela med mig. Och jag lovar, om allt går vägen kommer ni oundvikligt få reda på det. Juste, gårdagens sorgliga besked finns kvar i mitt hjärta. Alan Rickman, kanske mer känd som Severus Snape, gick bort igår. Så himla hjärtekrossande... Minnesstund tidigare idag när jag kollade på en av HP-filmerna. 
 
Vilket märkligt litet skriva-av-sig-inlägg det blev nu på kvällskvisten. Skönt att bara få skriva det en tänker på ibland. Hoppas ni har det fint, godnatt!
Dagbok. | |
Upp