Bibliotekshäng och klädfynd.

Jag skriver att vi kanske inte hörs förens fredag men vet att pluggtid är prokrastineringstid... Äsch vad gör väl det!. Just nu sitter jag och stirrar in i en vägg, nej men jag sitter i en fotälj och istället för att vara vänd ut mot rummet är fotöljen vänd mot väggen. Undrar så himla mycket varför? Är alltså på biblioteket i samma byggnad jag ska ha kör i om en timme. Bibliotekshäng har varit viktigt både idag och igår pga har ingen skrivare hemma... Men det är ju ändå så himla skönt att komma iväg en stund pluggdagar som dessa. 
 
Innan jag kom hit passade jag på att utnyttja studentrabatten en har på Myrorna fram tills på fredag. Två klänningar, en kofta och en superfin tygkasse köpte jag, allt för 161 kr. Det gillar studentplånboken. En annan väldans bra sak är att ingen av plaggen jag köpte var svart, vit eller grå, är så himla pepp på färg just nu! Och anser att jag har för mycket mörkt i min garderob. Detta blev en bra början.
 
Nu ska jag skriva ut en gammal tenta och sedan äta min medhavda lilla burk med snabbmakaroner... Känner hur jag kammar in alla studentpoäng som går idag. Jag är sååå hungrig så oj vad jag ser fram emot makaronerna! 
 
 
Så här ser den ena klänningen ut jag köpte!
 
 
Och så här ser lite av den andra ut! Så himla vårig. Pepp! Ha det fint!
#1 - - Frida Hellenberg:

Så roligt med färg! Ändå har jag bara svart, vitt och grått i min garderob ;)
Skickar lite tenta-pepp till dig!

Svar: Haha men lite så är det för mig också! Tanken på att ha en färgglad garderob blir ändå så fin då! Tusen tack för tenta-peppet, det hjälpte kan jag säga!
Frida

Upp