Valborg, tentakaos och en trasig datorladdare.

Hej alla fina braiga! Hoppas ni mår bra. Jag är mitt uppe i massa tentakaos, känns som att jag alltid är det? Skulle gärna vilka hoppa en vecka fram så allt detta är över. Men jag blev i alla fall godkänd på min förra salstenta och det känns fantastiskt! Nu fick jag en känsla av att jag redan berättat det för er men det tror jag inte... 
 
Min datorladdare har gått sönder så livet utan dator gör mig lite lite mindre effektiv men det går ju. Dessutom har jag skaffat en ny mobil med bättre kamerakvalitet. Jag tänker så här: eftersom jag inte släpar runt på min stora kamera förutom då det är något speciellt vill jag ändå kunna dokumentera och minnas och även visa er, nu är det problemet löst! Härligt faktiskt. 
 
Okej, till saken... Valborgshelgen är över och som vi peppade den innan. Och åh så kul det har varit! Jag ska visa. 
 

I onsdags efter skolan åkte jag hem till Ida för mys och sleepover. Hon bor lite närmare Lund än vi plus att det är roligare att åka tillsammans. På torsdagsmorgonen gick vi upp tidigt och laddade med dunderfrukost, gotti. 
 

Kajsa, Ida och Mattias. Efter lite stress till stationen hann vi med att både köpa biljett och komma på tåget. Med all vår packning hehe. 
 

I Lund mötte vi massa annat folk, bland annat Tara, och sen gick vi som alla andra mot Stadsparken! Peppen alltså, det var så mycket festivalkänsla över det hela vilket fick mig att längta sååå mycket till Siesta. 
 


Sen hittade vi en bra plats att ha värt camp på. De va molnigt men sol ibland och varje gång solen tittade fram började alla applådera och skrika, haha så bra. 
 Tara och jag hade matchande mustaschsugrör, som sig bör. 
 

Sen följde massa roliga timmar med massa prat, träffa andra kompisar, träffa nya kompisar och så. Ida och jag körde på regnponcho-looken när himlen blev lite för grå, det visade sig även va bästa looken om man förslagsvis tappat bort varandra. Sen såg vi Eric från Paradise Hotel och tog en selfie på avstånd. Har ingen aningen vem människan som fotobombade oss är dock... Haha. 
 
Sen åkte alla hem och vilade och på kvällen var det en rolig förfest hos Tara med massa blandat folk. Jag, Mattias, Ida och Cornelia gick senare till Slagt där Perikles skulle spela, ett band en bara måste ha koll på om en bor i Skåne uppenbarligen... Det var i alla fall jättekul och vi mötte massa andra där. Kvällen eller snarare natten avslutades på Max, också som sig bör. 
 
Fredagen var officiellt en "göra ingenting"-dag och helgen har varit pluggdagar delux! Och så kommer ju resten av veckan att se ut. Jag överlever nog! 
Och vi hörs bästa ni, kram! 
Upp