dimmiga dagar

Wow vilken lugn helg. Wow vilken välbehövlig helg. Jag är hostig och inte helt frisk än, men den här helgen har verkligen fått mig att friskna till en hel del. Jag har hängt lite med Mattias, igår såg vi en rolig film som hette Dinner for dummies. Jag är verkligen inte en film-människa så det var kul att se en film som jag inte tappade intresset för, hehe. Sen förlorade jag stort på TP när vi spelade det med Ejnar och hans kompis Johan. Herregud, det finns få saker som känns så förnedrande som att inte klara en enda fråga på TP tycker jag. Haha... okej, lite kanske jag tar i men ändå! Orättvist tyckte jag det var eftersom alla andras frågor var så mycket enklare. Så typiskt mig att jag måste motivera att jag faktiskt kunde några frågor i spelet, varför inte bara stå för att jag var dålig?
 
Jag har börjat läsa de Harry Potter-böckerna jag fick av Mattias i julklapp. Den finaste finaste serien av HP-böckerna på engelska, älskar verkligen illustartionerna på alla framsidor. Jag resonera så här: det går inte att äga HP-böcker som inte blivit lästa så det är bara att beta av dem en efter en. Jag klagar absolut inte, lite extra Harry Potter i vardagen gör livet lite finare. Det är sedan gammalt. 
 
Åh nej. Kom just på att vi har massa tvätt i torkrummet som måste hämtas upp... Lagom kul. Det får bli det som fixas ikväll och sedan kallar min säng. Jag vill läsa HP och somna tidigt. Imorgon har vi seminarium om våra projektidéer kl. 13.15. Vilket betyder lugn morgon. Nåt extra kul har hänt i helgen också, kanske berättar jag snart... Tills dess, ha det fint!
 
Böcker., Dagbok., Fotografier. | |
Upp